Pražská koule 10 kusů

Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti
229 Kč / sada 22,90 Kč / 1 ks
Na objednávku do 2 dní
Možnosti doručení

 V případě zájmu o zákusky je potřeba odeslat objednávku 2 dny před dnem, kdy si to chcete vyzvednout.  Cena je za 10 zákusků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výživové hodnoty na 100 g
 
Energetická hodnota
1212 kJ/ 292 kCal
Tuky 22 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 17 g
- z toho cukry 12 g
Bílkoviny
6,4 g
Sůl
0,04 g

 

Použití: Přímá spotřeba

Složení: Piškot - bufler komplet - mouka PŠENIČNÁ, cukr, VAJEČNÁ směs sušená, emulgátory: E472b, E477, glukosový sirup sušený, MLÉKO odtučněné sušené, škrob PŠENIČNÝ, VAJEČNÝ bílek sušený, kypřící látky: E450i, E500ii, jedlá sůl, zahušťovadlo E415, aroma, kyselina: E330, barvivo E160a., ARAŠÍDOVÁ drť, Pitná voda, Tuk ztužený favorit p -omega - neztužený tuk:palmový, částečně ztužený tuk:palmový, cukrářská poleva tmavá - cukr, plně ztužený rostlinný tuk:palmojádrový, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: SOJOVÝ lecitin, vanilkový extrakt, Kakao - kakaový prášek,uhličitan draselný, emulgátor: SOJOVÝ lecitin, MÁSLO, Fondánová poleva - cukr, glukozový sirup, pitná voda, ztužovadla, sacharoza, glukoza, maltoza, vyšší sacharidy, vanilkový cukr - cukr,ethyl vanilin.

Alergeny: vejce, sójové boby (sója), podzemnice olejná (arašídy), obiloviny obsahující lepek, mléko

Hmotnost zákusku: 60g

Způsob balení: Volně

Skladování: 4-8°C

Trvanlivost: 4 dny

Země původu: ČR

Upozornění pro spotřebitele:
Snažíme se o co nejsprávnější zobrazení informací o výrobcích, přesto se parametry mnoha výrobků neustále aktualizují a může dojít ke změnám ve složení potravin, obsahu živin, dietetických informací, či alergenů. Věnujte tak pozornost především etiketě výrobků před jejich upotřebením a nespoléhejte se jen na informace uvedené na internetových stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zákusky
Záruka: 4 dny
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: