Vepřová panenka cca 400 g

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
109 Kč / balení 272,50 Kč / 1 kg
Běžně na prodejně
Možnosti doručení
  • Čerstvé vepřové maso připravujeme na středu
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně do pondělí 
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí
  • Při odběru nad 1 kg doporučujeme rezervaci 

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéVhodné ke grilování FarmářskéZáruka kvality

Detailní informace

Detailní popis produktu


Vepřová panenka bývá často označována jako nejkvalitnější kus vepřového masa. Vepřovou panenku najdete v zadní části vepře, na bedrech, a plynule navazuje na vepřovou pečeni

Panenka má tvar úzkého dlouhého válečku tmavě růžové barvy. Na povrchu ji pokrývá tenká blána s malým množstvím tuku. Maso je křehké, jemně vláknité a velmi libové – obsah tuku činí zhruba 2 %. Vepřová panenka bývá často označována jako "vepřová svíčková". Nejčastěji se používá na minutky. Při vaření se doporučuje vepřovou panenku připravovat v celku a naporcovat až po dodělání. Není nutné panenku úplně propéct, tím si zachová svoji jemnost a šťavnatost.

Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +4°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy.  

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. 


Složení: Vepřové maso

Distributor:

From Czech s.r.o.

Vodňanská 1018/10

370 11 České Budějovice

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost cca 12 dní
Hmotnost: 0.4 kg
Rozdělení vepřového masa: Panenka
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Země původu: Česká republika

Šťavnatá vepřová panenka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: