Bio vyzrále maso NAŠE FARMA
Značky

Maso ze žeber má velmi silnou chuť, pozor ale na jeho tuhost. Hodí se hlavně na úpravu vařením nebo na polévku.Pokud chcete aby maso ztratilo...

Naše mleté maso je tou správnou volbou pro vaše hamburgry, sekané a speciality italské kuchyně jako omáčka bolognese. Je namleto z krku, který...

Kližka má maso prorostlé vrstvičkami kolagenu, který je nositelem chuti a šťavnatosti. Díky své konzistenci se výborně hodí na dušení ve formě...

Maso z krku je lehce protkané tukem a kolagenem. Výborně se hodí jako mleté maso do hamburgerů, boloňské omáčky, do domácích klobásek nebo na...

Zadní plec má jemné vláknité maso, kterým lze nahradit skutečnou svíčkovou. Maso je velmi křehké a měkké a v kuchyni má široké využití. Hodí se na...

Přední hovězí je libové maso, které lze v kuchyni využít na mnoho způsobů. Díky své univerzálnosti ho lze použít k dušení, pečené k omáčkám nebo v...

Popis produktu: Zadní kýta je jedním z nejnamáhanějším svalem a nemůže být tedy křehkou partií vhodnou pro minutkovou úpravu. Maso je libové a...

Maso z roštěné je krásně mramorované tukem a je tak vhodné na steaky, rostbíf a dušení (roštěnky, stroganoff), ale také třeba na tatarák. Po...