Libeček 16g

Po celé ČR
59 Kč / ks 36,88 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Jednodruhové koření na ochucení zeleniny a omáček.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: libeček sušený nať

Obsah balení: 16 g

Skladování: skladujte v suchu a chladu

Trvanlivost: 1 rok

Země původu: Slovensko 

Kuchyňské použití
Sušený libeček je vynikající do hovězích vývarů, do bramborové polévky, do hrachové polévky a vůbec do zeleninových bílých polévek. Libečkem můžeme kořenit rajčatový a paprikový salát, přidávat jej nadrobno rozsekaný do nádivek, karbanátků, k dušeným masům se zeleninou, do tvarohu, do pomazánek, bylinkového másla, do rozmanitých omáček a v tradiční české kuchyni. Dodává jídlům aromatickou masovou příchuť.

Existují různé způsoby, jak libeček použít:

  1. Do rybích pokrmů:

    • Libeček je tradičně spojován s rybami. Můžete ho přidat do marinád na grilované ryby, nebo ho použít jako aromatickou výplň do rybích receptů.
  2. V polévkách a omáčkách:

    • Přidejte libeček do polévek a omáček pro dodání svěží chuti. Může být skvělým doplňkem k rajčatovým polévkám nebo kuřecím omáčkám.
  3. Do bramborových jídel:

    • Libeček se výborně hodí k bramborám. Přidejte ho do bramborových salátů, hranolků, nebo k pečeným bramborám.
  4. V těstovinových omáčkách:

    • Přidejte libeček do těstovinových omáček, zejména těch s máslovou nebo smetanovou bází, pro příjemnou a svěží chuť.
  5. S kuřecím masem:

    • Použijte libeček jako součást kořenící směsi pro kuřecí maso nebo přidejte čerstvé libečkové lístky k pečenému kuřeti.
  6. V salátech:

    • Nasekaný libeček může být skvělým doplňkem do čerstvých salátů. Můžete ho zkombinovat s bylinkovým dresinkem nebo sýrovými omáčkami.
  7. Do másel:

    • Připravte libečkové máslo smícháním nasekaného libečku s rozpuštěným máslem. Tuto směs můžete použít na dochucení pečeného masa, těstovin nebo zeleniny.
  8. S vařenými brambory:

    • Přidejte nasekaný libeček k vařeným bramborám, buď jako součást směsi na bramborový salát, nebo jako posypku.
  9. V omáčkách na ryby:

    • Přidejte libeček do omáček na ryby, zejména k těm s máslovou nebo citronovou bází, pro osvěžující chuť.
  10. S tvarohem nebo kysanou smetanou:

    • Smíchejte libeček s tvarohem nebo kysanou smetanou a použijte jako dip nebo pomazánku na chléb.

 

Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bylinky
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.016 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: