Skvělé pro dochucení polévek, omáček, sýrů, domácích kečupů a čatní a pro nakládání masa.
Detailní informace
Univerzální koření na maso, ryby, pizzu i do omáček.
Používaný do polévek, omáček, nádivek, ke smažené nebo pečené zelenině i masu.
Nepostradatelná ingredience bešamelové omáčky vhodné také do moučníků, pudingů, omáček, polévek, těstovin či nádivek. Výborné i na drůbeží maso a...
Houbovo-pepřová směs koření bez přidaného glutamátu sodného do polévek a omáček.
Skvělý pro přípravu ryb, obzvláště v kombinaci s česnekem. K ozvláštnění rajčatové omáčky a drůbežího i hovězího masa.
Hodí se pro přípravu ryb, vepřového masa, husy, kachny, zeleniny, hub i pečiva. Hojně používán v tradiční české kuchyni.
Složení: sůl max.35%,chilli drcené, česnek, cukr, paprika
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Nastavení