Nepostradatelná ingredience bešamelové omáčky vhodné také do moučníků, pudingů, omáček, polévek, těstovin či nádivek. Výborné i na drůbeží maso a pečené ryby.
Detailní informace
Skvěle ochutí každou omáčku, steak, dušené maso, polévku i dip.
Ostrá štiplavá chuť semen hořčice perfektně ochutí nakládanou zeleninu, čatní, kečup, polévky i nakládané pokrmy.
Jednodruhové koření do omáček a polévek.
Hodí se k ochucení steaků, pečených brambor, zeleniny, polévek, omáček a v tardiční české kuchyni.
Jemně mletá směs k zelenině, masu, sýrům, mořským korýšům, rybám a do omáček.
Univerzální koření na maso, ryby, pizzu i do omáček.
Složení: muškátová květ mletý
Může obsahovat stopy lepku, vajec, sóji, sezamu, mléka (laktózy), hořčice, celeru
Nastavení