Ozvláštní a vylepší chuť většiny pokrmů. K zvěřině, rybám, mořským plodům, drůbežímu masu, omáčkám. Na zavařování i pečení.
Detailní informace
Vhodná pro nakládání, ochucení zeleniny, omáček i pod pečené a dušené maso.
Skvěle ochutí každou omáčku, steak, dušené maso, polévku i dip.
Skvělý k nakládání zeleniny, do polévek, salátu i k masu.
Vynikající pro přípravu omáček, polévek, masa, sýrů i zapečených pokrmů.
Nepostradatelná ingredience bešamelové omáčky vhodné také do moučníků, pudingů, omáček, polévek, těstovin či nádivek. Výborné i na drůbeží maso a...
Jednodruhové koření do omáček a polévek.
Složení: nové koření celé
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Nastavení