Rancherské speciality
Značky

Potřebujete prošpikovat libové maso a nebo si jen dát párplátků na čerstvý chléb? Tak tu pro Vás...

Hlavními ingrediencemi choriza jsou kvalitní vepřové a hovězí maso, mletá paprika a česnek....

Fermentovaná klobása s chutí a vůní loveckého salámu. Ideální volba pro ty co mají tvrdé nepálivé...

Libový sval, který se táhne podél páteře pašíka, v sobě ukrývá tisíc možností, jak se přeměnit v...

Drobné klobásky z kvalitního vepřového masa se směsí lehkého koření. Nejsou nikterak pálivé,...

Kabanosky mají originální chuť i vůni, která Vás okouzlí.

Sedlácké maso lze rychle vyklepnout na pánvičku nebo jen tak studené nakrájet na chleba. Pouze z...

Jestřebický lovečák SPECIÁL vyrábíme pouze z nejkvalitnějšího masa od farmářů z okolí České...

Pršuto z panenky se vyrábí z toho nejjemnějšího vepřového masa. Nejlépe vynikne jeho chuť, když...

Jestřebická vyzrálá vysočina je salám založený na tradiční receptuře z roku 1967 podle které ho...

Výborný salám premiové kvality tvořen tradiční recepturou. Menší průměr než uherák přináší...

Pršut z libového masa. Najemno nakrájený je výborným doplňkem k vínům a sýrům.

Po staru nakládaný bok, který pro Vás zraje v sudech, tak jak to dělali naši předkové. Když se...

Pršut z libovějších bůčků, tak akorát prorostlý pro ideální chuť slaniny.

Tradičně vyráběná anglická slanina z celých vepřových boků. Šetrná příprava zajišťuje výbornou...

Po staru nakládaná pečeně, která pro Vás zraje v sudech, tak jak to dělali naši předkové. Když se...

Pro milovníky uzeného masa bez kosti. Nádherná čistá svalovina po staru naložená a vyuzená Vás...

Po staru nakládaná krkovička, která pro Vás zraje v sudech, tak jak to dělali naši předkové. Když...