Vepřové maso
Značky
Certifikace
Rozdělení vepřového masa
Vlastní chov
Vlastní porážka
Země původu

Krkovice se právem řadí mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Díky tukem prorostlé svalovině je maso po zpracování šťavnaté a chutné. Vepřová...

Vepřová kýta je maso nacházející se na zadních končetinách vepře. Neobsahuje téměř žádný tuk ani šlachy. Hodí se na smažení, pečení, na...

Poctivě namleté vepřové a bio hovězí maso - MIX. Skvělá šťavnatá chuť je zajištěna tučnějším vepřovým masem oproti hovězímu. Hovězí maso se mele...

Vepřová pečeně je maso nacházející se mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Jde o libový kus masa. Hodí se na přípravu minutek, dušení ale i...

Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková...

Vyzkoušejte naloženou vepřovou krkovičku v bylinkové marinádě. Jemná příjemná chuť bylinek spolu se šťavnatou krkovicí zaručí gastronomický...

Naložené vepřové farmářské maso. Čerstvá krkovice nakládaná ve speciální lahodné marinádě. Šťavnatost a plná chuť zaručena. Naložené vepřové...

Vepřová panenka bývá často označována jako nejkvalitnější kus vepřového masa. Vepřovou panenku najdete v zadní části vepře, na bedrech, a...

Vepřové ořezy můžete použít na přípravu guláše, namlít na výrobu sekané či klobás nebo použít na zavaření jako maso ve vlastní šťávě. ...

Vepřový bok nebo také bůček je výsekový kus masa prorostlý tukem. Táhne se od krku až k pupku. Pro svůj vysoký podíl tučného masa se řadí mezi...
Vepřové maso z vlastního chovu.