Jestřebice

Hlavními ingrediencemi choriza jsou kvalitní vepřové a hovězí maso, mletá paprika a česnek. Naprostá většina choriz se konzervuje sušením a to je...

Fermentovaná klobása s chutí a vůní loveckého salámu. Ideální volba pro ty co mají tvrdé nepálivé klobásy.

Kabanosky mají originální chuť i vůni, která Vás okouzlí. Nejsou pálivé, takže je můžete dát ochutnat i větším dětem.

Drobné klobásky z kvalitního vepřového masa se směsí lehkého koření. Nejsou nikterak pálivé, avšak mají svoji originální chuť, které zajisté...

Jestřebický lovečák SPECIÁL vyrábíme pouze z nejkvalitnějšího masa od farmářů z okolí České Sibiře. Při výrobě se používá fermentace a uzení...

Jestřebický lančmít 0,4l

Tradičně vyráběná anglická slanina z celých vepřových boků. Šetrná příprava zajišťuje výbornou chuť. Studená nebo grilovaná? Na tom nezáleží. Naše...

Jestřebická vyzrálá vysočina je salám založený na tradiční receptuře z roku 1967 podle které ho vyrábíme i my. Ideální pro studené kuchyně.kuchyně.

Jestřebický staročeský cop je naložený a nakořeněný bůček, který necháme týden odležet v láku. Poté je šikovné ruce zamotají do tvaru copánků a...

Segedínský guláš, je jeden ze známých druhů gulášů. Vaří se z vepřového libového masa vykostěného bůčku a plecka. Další důležitou surovinou je...

Jestřebické špekáčky jsou šťavnaté, harmonicky kořeněné s žádoucími malými kousky špeku v přírodním střívku. Neobsahují žádné náhražky masa (sója,...

Chcete si vychutnat rajskou omáčku s hovězím masem jako od maminky? Ta naše Vás rozhodně nadchne.

Jestřebické debrecínské párky jsou vyráběny z toho nejlepšího masa. Na hrubo mleté, zaručuje krásnou mozaiku, která je zde žádána. Po zakousnutí...

Naše Jestřebické párky F1 mají dlouhý rodokmen. Během 19. století se výroba těchto párků rozšířila a zdokonalila. Prostřednictvím řezníků se...

Jestřebické vídeňské párky.

Klobása vhodná nejen do studené kuchyně, obložených mís, ale je také výborná ke grilování a tepelné úpravě. Vyrobena pouze z vepřového masa. Tato...

Klobása určená pro všechny milovníky pikantních pokrmů. Je vhodná nejen do studené kuchyně, obložených mís, ale výborná je také ke grilování a...

Jestřebická staročeská klobása je vhodná například k přípravě jednohubek či k doplnění obložených talířů, ale také k běžným denním svačinám nebo...

Jestřebický Španělský ptáček je dušený závitek z hovězího masa v omáčce, naplněný anglickou slaninou, sterilovanou okurkou, naším párkem a vajíčkem.

Naložená vepřová krkovice s rozmarýnem. Skvělá volba pro rychlý oběd nebo večeři. Určeno k tepelnému opracování. Vhodné na gril i do trouby.

Marinovaná krkovice Rubiera. Výborné maso připravené rovnou k tepelné úpravě. Ideální na gril, do trouby nebo k přípravě na pánvi.

Klasická svíčková omáčka dle tradiční receptury. Luxusní kulinářský zážitek. Stačí nazdobit brusinkovým terčem a můžete podávat.

Výborný salám premiové kvality tvořen tradiční recepturou. Menší průměr než uherák přináší možnost použití i na jednohubky nebo jiné zdobení při...
Stránka 1 z 1 - 23 položek celkem