Naše Farma - maso

Vepřové koleno tvoří maso a kost kolem zadního a předního kolena vepře. Přední je menší a libovější. Vepřová kolena jsou vhodná k...

Vepřové sádlo je živočišný tuk, který se běžně používá na vaření, smažení či pečení. Vakuované balení sádla určené pro domácí vyškvaření....

Vepřové koleno tvoří maso a kost kolem zadního a předního kolena vepře. Zadní koleno je tučnější a větší. Maso je bohatě prorostlé...

Vepřové ořezy můžete použít na přípravu guláše, namlít na výrobu sekané či klobás nebo použít na zavaření jako maso ve vlastní šťávě. ...

Hovězí tatarák je tepelně neopracované maso.

Vyzkoušejte naloženou vepřovou krkovičku v bylinkové marinádě. Jemná příjemná chuť bylinek spolu se šťavnatou krkovicí zaručí gastronomický...

Naložené vepřové farmářské maso. Čerstvá krkovice nakládaná ve speciální lahodné marinádě. Šťavnatost a plná chuť zaručena. Naložené vepřové...

Naše mleté maso je tou správnou volbou pro vaše hamburgry, sekané a speciality italské kuchyně jako omáčka bolognese. Je namleto z krku, který...

Maso ze žeber má velmi silnou chuť, pozor ale na jeho tuhost. Hodí se hlavně na úpravu vařením nebo na polévku. Pokud chcete aby maso ztratilo...

Poctivě namleté vepřové a bio hovězí maso - MIX. Skvělá šťavnatá chuť je zajištěna tučnějším vepřovým masem oproti hovězímu. Hovězí maso se mele...

Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková...

Vepřová panenka bývá často označována jako nejkvalitnější kus vepřového masa. Vepřovou panenku najdete v zadní části vepře, na bedrech, a...

Vepřová kýta je maso nacházející se na zadních končetinách vepře. Neobsahuje téměř žádný tuk ani šlachy. Hodí se na smažení, pečení, na...

Vepřový bok nebo také bůček je výsekový kus masa prorostlý tukem. Táhne se od krku až k pupku. Pro svůj vysoký podíl tučného masa se řadí mezi...

Krkovice se právem řadí mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Díky tukem prorostlé svalovině je maso po zpracování šťavnaté a chutné. Vepřová...

Vepřová pečeně je maso nacházející se mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Jde o libový kus masa. Hodí se na přípravu minutek, dušení ale i...

Přední hovězí je libové maso, které lze v kuchyni využít na mnoho způsobů. Díky své univerzálnosti ho lze použít k dušení, pečené k omáčkám nebo v...

Kližka má maso prorostlé vrstvičkami kolagenu, který je nositelem chuti a šťavnatosti. Díky své konzistenci se výborně hodí na dušení ve formě...

Maso z krku je lehce protkané tukem a kolagenem. Výborně se hodí jako mleté maso do hamburgerů, boloňské omáčky, do domácích klobásek nebo na...

Zadní plec má jemné vláknité maso, kterým lze nahradit skutečnou svíčkovou. Maso je velmi křehké a měkké a v kuchyni má široké využití. Hodí se na...

Zadní kýta je jedním z nejnamáhavějších svalů a nemůže být tedy křehkou partií vhodnou pro minutkovou úpravu. Maso je libové a drobivé a je skvělou...

Maso pochází z ekologických chovů pouze českých zemědělců převážně z podhůří Novohradských hor, které potěší všechny milovníky kvalitního masa....

Maso z roštěné je krásně mramorované tukem a je tak vhodné na steaky, rostbíf a dušení (roštěnky, stroganoff), ale také třeba na tatarák. Po...

Svíčková je všem známý prémiový kousek hovězího masa. Je to nejméně namáhaný sval, který je tím pádem velmi křehký a hodí se tak na jídla s rychlou...
Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem