Vepřový bok bez kosti cca 1 kg

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
139 Kč / balení 139 Kč / 1 kg
Běžně na prodejně
Možnosti doručení
  • Čerstvé vepřové maso připravujeme na středu
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně do pondělí 
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí
  • Při odběru nad 5 kg doporučujeme rezervaci 

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazené FarmářskéZáruka kvality

Detailní informace

Detailní popis produktu


Vepřový bok nebo také bůček je výsekový kus masa prorostlý tukem. Táhne se od krku až k pupku. Pro svůj vysoký podíl tučného masa se řadí mezi nejchutnější a nejšťavnatější části vepřového masa.

Vhodné na pečení, uzení, grilování, výrobu rolád. Hodí se také na tučnější výpečky (se zelím a knedlíkem) a také na výrobu škvarků.

Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +3°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy. 

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. 


Složení: Vepřové maso - vepřový bok bez kosti

Distributor:

From Czech s.r.o.

Vodňanská 1018/10

370 11 České Budějovice

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost cca 12 dní
Hmotnost: 1 kg
Rozdělení vepřového masa: Žebra, bok a koleno
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: