Jestřebická uzená kýta bez kosti cca 500 g
Související produkty
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebický cibulák cca 200 g
Objednávky do neděle
89 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická pečená sekaná hrubá cca 500g cca 500 g
Objednávky do neděle
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Po celé ČR
Jestřebické sedlácké maso 390 g
Běžně na prodejně
179 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická čajovka cca 200 g
Běžně na prodejně
69 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická sekaná s medvědím česnekem 500g cca 500 g
Objednávky do neděle
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická panenka dekor cca 250 g
Běžně na prodejně
149 Kč
Detailní popis produktu
Uzený masný výrobek tepelně opracovaný.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1169 kJ/279,4kCal |
Tuky | 24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny |
14 g |
Sůl |
2g |
Složení: Vepřové maso 90%, pitná voda, konzervant E250.
Skladování: Uchovávejte při teplotě 0°C - 5°C
Hmotnost: 500 g
Trvanlivost:
Země původu: ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebický iberijský špek cca 400 g
Objednávky do neděle
139 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Po celé ČR
Jestřebické šunkové maso 400 g
Běžně na prodejně
189 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická pečená sekaná jemná 500g cca 500 g
Objednávky do neděle
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Jestřebické farmářské sádlo cca 400 g
Běžně na prodejně
79 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická pečená sekaná jemná cca 2 kg cca 2 kg
Objednávky do neděle
549 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Po celé ČR
Jestřebický lančmít 400 g
Běžně na prodejně
179 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.