Jestřebické jelito cca 450 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výživové hodnoty 100 g
| 
Energetická hodnota | 
1094 kJ/261,5 kCal | 
| Tuky | 19 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 7 g | 
| Sacharidy | 5 g | 
| - z toho cukry | 0 g | 
| 
Bílkoviny | 18 g | 
| 
Sůl | 1,5 g | 
Složení: Vepřové maso 70%, vepřové droby 10% (játra, plíce), vepřová krev, kroupy, voda, buchta (pšeničná mouka, droždí, sůl, voda), nové koření, majoránka, česnek, pepř, zázvor, sůl.
Skladování: 0 až 5°C
Hmotnost: cca 450 g (váha se může mírně lišit ±10%)
Trvanlivost: 14 dní
Země původu: ČR
Výrobce:
WIFCOM a.s. - Rancherské speciality
Jestřebice 11
Heřmaničky 257 89
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zabijačkové speciality | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.45 kg | 
Krátké video
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    