Kapr uzený - porcovaný cca 200 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Výrobky z ryb uzené, vakuově balené. Určeno k přímé spotřebě.
Skladování: Uchovávat při teplotě do +5°C. Po otevření rychle spotřebujte.
Hmotnost: cca 200g
Trvanlivost: 21 dní
Výživové hodnoty na 100 g
| 
Energetická hodnota | 
680 kJ/162 kCal | 
| Tuky | 8,4 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g | 
| Sacharidy | 1,1 g | 
| - z toho cukry | 0 g | 
| 
Bílkoviny | 21 g | 
| 
Sůl | 2,2 g | 
Složení: Rybí maso (minimálně 97%), sůl, regulátor kyselosti E270, E330, červené víno.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Uzené ryby | 
|---|---|
| Záruka: | 10 dní | 
| Druh ryby: | Kapr | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Společnost produkuje sladkovodní tržní ryby (především kapry) v objemu cca 800 tun pro tuzemský i zahraniční trh. Přírodní podmínky v jedné z nejčistších oblastí v Čechách, využití přirozené rybniční potravy a dlouholeté zkušenosti a tradice jsou základem pro vysokou kvalitu a vynikající chuť našich ryb, ale i pro udržení nízkých výrobních nákladů a tím příznivé ceny pro zákazníky.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    