Krocan celý bez drobů cca 15 kg

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti
2 499 Kč / balení 166,60 Kč / 1 kg
Objednávky do neděle
Možnosti doručení
  • Čerstvá drůbež každé úterý a čtvrtek
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně 2 dny předem
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéPro sportovce Farmářské

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ten největší kus masa, který od nás můžete koupit. Krocani jsou opravdu velcí, tak si jen zkontrolujte, ať se vám vleze do trouby. Jinak jsou výbornou volbou pro grilování vcelku na otočném grilu. Maso potom můžete pomalu odřezávat po plátcích a výsledek bude nádherně propečený. 

Pokud se ho rozhodnete péct v troubě, máme pro vás pár tipů pro dokonalý výsledek:

  • osušeného krocana nasolte již 24 hodin předem směsí smíchanou z půlky šálku soli a 1 lžící prášku do pečiva (určitě vám trochu zbude)
  • nechte ho překrytého alobalem a nasoleného odpočívat 24 hodin v ledničce (jestli se vám tam vleze)
  • krocana pečte pomalu, začněte na 150 °C cca 5 hodiny
  • místa, která by se mohla rychleji spálit, přikryjte během pečení alobalem (konce křídel, vrchní část stehen)
  • po upečení nechte krocana cca 30 minut odpočívat (zakrytou alobalem) - šťáva se rovnoměrně rozloží
  • pokud se vám na závěr pečení zdá kůže málo křupavá, zapněte troubu na maximální teploty, dokud není kůže upečená dozlatova

Složení: Krůtí maso

Skladování: 0 až +4°C

Třída: A

Hmotnost: cca 15 kg

Trvanlivost: 6 dní

Země původu: ČR
                

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost 6 dní
Hmotnost: 15 kg
Rozdělení drůbežího masa: Krůtí prsa
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: