Norský Losos filet s kůží chlazený, vakuovaný cca 200 g

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
196 Kč / balení 98 Kč / 100 g
Běžně na prodejně
Možnosti doručení

Losos z norské farmy je vysoce ceněný pro svou vynikající kvalitu masa, bohatou chuť a vysoký obsah omega-3 mastných kyselin. Je oblíbeným pokrmem mezi milovníky ryb a jeho kvalita a zdravotní prospěšnost jsou uznávány po celém světě.

Detailní informace

Detailní popis produktu


Baleno vakuovaně - závoz každé úterý a čtvrtek po 12:00 hodině připraveno na míru čerstvě chlazené

Lososi z norské farmy jsou krmeni vyváženou stravou, která obsahuje přírodní složky a živiny, aby se zajišťoval jejich optimální zdraví a výživa. Krmení lososů je pečlivě sledováno a kontrolováno, aby se minimalizovalo množství odpadů a znečištění v okolním prostředí.

Důležitým aspektem chovu lososů na norských farmách je i péče o životní prostředí. Norské farmy se snaží minimalizovat negativní dopady na okolní moře a chránit biodiverzitu. Používají moderní technologie a metody, aby zajistily udržitelnost chovu a minimalizovaly dopad na přírodní ekosystémy.

Video z výroby

Způsob produkce: chov moři Norsko

Oblast odlovu: Severovýchodní Atlantik

Země původů: Norsko

Obsah: 200 g až 300 g


Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
843 kJ/201 kCal
Tuky 13 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny
20 g
Sůl
0,10 g

 

Složení: Rybí maso

Uchování u spotřebitele: v teplotě 4°C. Po otevření rychle spotřebujte

Trvanlivost: 5 dní

Výrobce: Blatenská ryba spol. s r.o. Na Příkopech 747, 388 01 Blatná

Doplňkové parametry

Kategorie: Čerstvé ryby
Záruka: 5 dní
Hmotnost: 0.2 kg
Druh ryby: Losos

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost produkuje sladkovodní tržní ryby (především kapry) v objemu cca 800 tun pro tuzemský i zahraniční trh. Přírodní podmínky v jedné z nejčistších oblastí v Čechách, využití přirozené rybniční potravy a dlouholeté zkušenosti a tradice jsou základem pro vysokou kvalitu a vynikající chuť našich ryb, ale i pro udržení nízkých výrobních nákladů a tím příznivé ceny pro zákazníky.