Tuňák uzený, porce cca 200 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Výrobky z ryb uzené, vakuově balené. Určeno k přímé spotřebě. Thunnus Albacares
Způsob produkce: Odlov na moři
Oblast odlovu: východní centrální Atlantik
Lovné zařízení: lovné šnůry
Skladování: Uchovávat v teplotě do +5°C. Po otevření rychle spotřebujte.
Hmotnost: cca 200g
Trvanlivost: 21 dní
Výživové hodnoty na 100 g
| 
Energetická hodnota | 
517 kJ/122 kCal | 
| Tuky | 0,5 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | 
| Sacharidy | 0,05 g | 
| - z toho cukry | 0 g | 
| 
Bílkoviny | 30 g | 
| 
Sůl | 1,2 g | 
Složení: Rybí maso (minimálně 97%) sůl, regulátor kyselosti E270, E330, červené víno.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Uzené ryby | 
|---|---|
| Druh ryby: | Tuňák | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Společnost produkuje sladkovodní tržní ryby (především kapry) v objemu cca 800 tun pro tuzemský i zahraniční trh. Přírodní podmínky v jedné z nejčistších oblastí v Čechách, využití přirozené rybniční potravy a dlouholeté zkušenosti a tradice jsou základem pro vysokou kvalitu a vynikající chuť našich ryb, ale i pro udržení nízkých výrobních nákladů a tím příznivé ceny pro zákazníky.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    