Čerňucha setá - černý kmín řecký 20g

Po celé ČR
39 Kč / ks 19,50 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: černucha setá celá

Obsah balení: 20 g

Skladování: Skladujte v suchu.

Trvanlivost: 1 rok

Země původu: Indie

Kuchyňské použití: Černucha setá je náhražka pepře. Používá se k zelenině, luštěninám, do chlebů, jogurtů a tvarohových sýrů, na saláty (zvláště okurková s jogurtovým dresinkem), k jehněčímu a drůbežímu masu v kotlíku, do nakládané zeleniny či čatní, na steaky před grilováním.

Existují různé způsoby, jak využít čerňuchu setou :

  1. Kari Směsi:

    • Černý kmín je často součástí kari směsí, zejména v indické kuchyni. Můžete ho přidat do domácích kari koření nebo směsí na grilování.
  2. Pečení a Těstoviny:

    • Přidejte černý kmín do těsta na chléb, bagety nebo do těstovinových těst. Dodává pikantní chuť a aromatický závan.
  3. Přidání do Omáček a Polévek:

    • Černý kmín lze přidat do omáček, polévek a eintopů pro zvýraznění chuti. Přidává pikantní nádech a lehkou hřejivost.
  4. Rýže a Obiloviny:

    • Přidejte černý kmín do vařené rýže nebo do příloh z obilovin, jako jsou kuskus nebo bulgur.
  5. Náplně a Těstoviny:

    • Černý kmín může být součástí náplní do pečeného těsta, koláčů nebo těstovin.
  6. Pikantní Máslo:

    • Vytvořte pikantní máslo přidáním černého kmínu k rozpuštěnému máslu. Použijte toto máslo na dochucení vařených zelenin, masa nebo pečiva.
  7. Kuře a Drůbeží Pokrmy:

    • Přidejte černý kmín k marinádám pro kuřecí nebo jiná drůbeží masa. Můžete jej také přidat přímo k masu při vaření nebo grilování.
  8. Pikantní Omáčky a Dressingy:

    • Černý kmín se hodí do pikantních omáček na těstoviny nebo k salátovým dresinkům pro unikátní chuť.
  9. Zeleninové Pokrmy:

    • Přidejte černý kmín k dušeným nebo pečeným zeleninovým pokrmům. Ladí s bramborami, cuketou, lileky a dalšími zeleninovými druhy.
  10. Pikantní Dezerty:

    • Přidávejte černý kmín do pikantních dezertů, jako jsou kořeněné koláče nebo muffiny.
  11. Pikantní Jogurty a Omáčky:

    • Přidejte černý kmín do jogurtových omáček nebo omáček na bázi jogurtu pro pikantní a aromatickou chuť.

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové koření
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: