Himalájská sůl - Růžová hrubá 200 g

Po celé ČR
49 Kč / ks 245 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Himalájská sůl pochází z pákistánské provincie Paňdžáb a nabízí přírodní substanci unikátních solných krystalů, zaručujících naprostou čistotu a vyvážený poměr minerálních látek. Ty jsou navíc ve stavu, které tělo dokáže snadno zužitkovat. Konzumací himalájské soli se vyhnete rafinovaným solím. Růžová sůl, neboli růžové zlato, má jemnější chuť a můžete ji využít i jako sůl do koupele.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Růžová sůl z Himalájí se těží z fosilního ložiska starého 250 milionů let. Tento lom se nachází na území Pákistánu a jde o druhý největší na světě. Krystaly sole se od dolování k finálnímu produktu nepotkávají se žádnou chemií a celý proces je výhradně ruční či mechanický. Na rozdíl od běžné stolní sole, která je silně rafinovaná, s chemickými přísadami či dodanými složkami, je ta růžová himalájská extrémně bohatá na minerály, které v jiné soli nenajdeme. Vzhledem k jejich přírodnímu původu jsou pro tělo snadno vstřebatelné.

Sůl je nutné užívat v přiměřené míře, především kvůli nadužívání sodíku. Nicméně himalájská růžová sůl je jím obohacena v menší míře a proto nemusíte být v tomto případě tak střídmí. Tato surovina je vhodná pro teplou I studenou kuchyni. Růžové krystalky navíc dodají pokrmu unikátní finální efekt. 

Růžová sůl, neboli růžové zlato, má jemnější chuť a můžete ji využít i jako sůl do koupele.

Obsah: 200 g

Složení: 100 % himalájská sůl

Skladování: Skladovat v suchu.

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Soli
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: