Vhodná pro nakládání, ochucení zeleniny, omáček i pod pečené a dušené maso.
Detailní informace
Ostrá štiplavá chuť semen hořčice perfektně ochutí nakládanou zeleninu, čatní, kečup, polévky i nakládané pokrmy.
Ozvláštní a vylepší chuť většiny pokrmů. K zvěřině, rybám, mořským plodům, drůbežímu masu, omáčkám. Na zavařování i pečení.
Jednodruhové koření do omáček a polévek.
Skvělý pro přípravu ryb, obzvláště v kombinaci s česnekem. K ozvláštnění rajčatové omáčky a drůbežího i hovězího masa.
Vynikající pro přípravu omáček, polévek, masa, sýrů i zapečených pokrmů.
Skvělé pro dochucení polévek, omáček, sýrů, domácích kečupů a čatní a pro nakládání masa.
Složení: hořčice bílá celá celá
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), celer
Nastavení