Hodí se k ochucení steaků, pečených brambor, zeleniny, polévek, omáček a v tardiční české kuchyni.
Detailní informace
Hovězí bujon bez přidaného glutamátu sodného do polévek a na ochucení masa.
Ostrá štiplavá chuť semen hořčice perfektně ochutí nakládanou zeleninu, čatní, kečup, polévky i nakládané pokrmy.
Vynikající pro přípravu omáček, polévek, masa, sýrů i zapečených pokrmů.
Jednodruhové koření na nakládání a omáčky.
Jemně mletá směs k zelenině, masu, sýrům, mořským korýšům, rybám a do omáček.
Nepostradatelná ingredience bešamelové omáčky vhodné také do moučníků, pudingů, omáček, polévek, těstovin či nádivek. Výborné i na drůbeží maso a...
Složení: pepř černý mletý
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Nastavení