Krůtí stehno horní bez kosti s kůží - plátek s kůží cca 1 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Pokud neradi vykošťujete maso, ale přitom máte rádi silnější chuť stehenního řízku, tato varianta je pro vás správnou volbou. Krůtí stehno jsem vám vykostili a odstranili kůži, nařezali na plátky. Snadněji tak tuto partii můžete upravovat do oblíbených kostek, špízů nebo směsí.
Jejich největší předností je opravdu jednoduchá příprava, kterou zvládne i kuchař začátečník. Maso přitom zůstává po upečení vždy měkké, šťavnaté a chutné.
A jak krůtí maso upravovat? Obecně lze říci, že jemnou chuť krůtího masa je dobré vždy něčím doplnit. Záleží na vás, zda přidáte bylinky, hořčici, ostřejší koření nebo podlijete pivem či vínem.
Skladování: 0 až +4°C
Třída: A
Hmotnost: cca 1 kg
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: ČR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Krůtí maso
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost 6 dní |
Hmotnost: | 1 kg |
Rozdělení drůbežího masa: | Krůtí prsa |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.