Krůtí stehno horní s kostí a kůží cca 1 kg

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
249 Kč / balení 249 Kč / 1 kg
Objednávky do neděle
Možnosti doručení
  • Čerstvá drůbež každé úterý a čtvrtek
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně 2 dny předem
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéPro sportovce Farmářské

Detailní informace

Detailní popis produktu

ýhodou krůtích stehen je jejich velikost. Jedno krůtí stehno vydá na minimálně dvě poctivé porce. Ideální volbou jsou pro hostiny, různé večírky, oslavy narozenin nebo rodinná setkání. Jejich největší předností je opravdu snadná příprava, kterou zvládne i kuchař začátečník. Maso přitom zůstává po upečení vždy měkké, šťavnaté a chutné.

A jak krůtí maso upravovat? Obecně lze říci, že jemnou chuť krůtího masa je dobré vždy něčím doplnit. Záleží na vás, zda přidáte bylinky, hořčici, ostřejší koření nebo podlijete pivem či vínem.

Pokud chcete doplnit k masu zeleninu, nejdříve stehna zprudka opečte, vytáhněte a do výpeku dejte orestovat oblíbenou zeleninu ( cibuli, pórek, mrkev, rajčata, řapíkatý celer, papriku). Maso vraťte, podlijte vývarem s trochou bílého vína, případně přidejte oblíbené bylinky (tymián, petrželku, šalvěj). Takto připravené duste pod pokličkou cca 2-3 hodiny do měkka. 

Stehna se hodí i pro přípravu asijských směsí s výraznými ingrediencemi jako zázvor a chilli.

Složení: Krůtí maso

Skladování: 0 až +4°C

Třída: A

Hmotnost: cca1 kg

Trvanlivost: 6 dní

Země původu: ČR
                

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost 6 dní
Hmotnost: 1 kg
Rozdělení drůbežího masa: Krůtí prsa
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: