Jestřebická vyzrálá vysočina cca 400 g
Související produkty
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí stehenní plátek cca 500 g
Objednávky do neděle a úterý
159 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Vepřové sádlo cca 1 kg
Objednávky do neděle
89 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí ořez - na čínu cca 500 g
Běžně na prodejně
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Mražený
cca
File porce treska | Exclusive cca 200 g
Objednávky do neděle a úterý
69 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí krky bez kůže cca 500 g
Objednávky do neděle
69 Kč
BIO
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Prémiová kvalita
2 214 Kč
–13 %
Olej olivový extra panenský 1 l výhodné balení 6 ks 6 lahví = 6 Litrů
Na objednávku do 1 týdne
1 914 Kč
Detailní popis produktu
Jestřebická vyzrálá vysočina je salám založený na tradiční receptuře z roku 1967 podle které ho vyrábíme i my. Ideální pro studené kuchyně.
Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Složení:Vepřové maso 60% hovězí maso 30%, sádlo 8%, směs koření, konzervant E250, E621, E451, E316, aroma
Výživové hodnoty na 100g: energie:1475kJ, Tuky: 32g - z toho nasycené mastné kyseliny 13g, Sacharidy: 1g - z toho cukry 0,5g, Bílkoviny: 18g, Sůl: 2g
Uchovávejte při teplotě 0°C - 15°C
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | 1 měsíc |
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Farmářský
Výhodný nákup
Po celé ČR
2 028 Kč
–7 %
Ovocný sirup - Malina 0,5 l 12 kusů
Běžně na prodejně
1 886 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Kapr obecný půlený s kůží chlazený cca 750 g
Objednávky do neděle a úterý
269 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí biskup cca 500 g
Objednávky do neděle
59 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůta celá cca 7 kg
Objednávky do neděle a úterý
1 299 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.