Kmín celý 35g

Po celé ČR
59 Kč / ks 16,86 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Hodí se pro přípravu ryb, vepřového masa, husy, kachny, zeleniny, hub i pečiva. Hojně používán v tradiční české kuchyni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kmín celý

Obsah balení: 35g

Skladování: v suchu a chladu

Trvanlivost: 1 rok

Země původu: Česká republika

Kuchyňské použití: Kmín se může použít na pečivo, k okořenění masa, při smažení, do omáček a polévek, do zeleninových pokrmů, do směsí koření.

Existují různé způsoby, jak využít kmín:

  1. Do směsí koření: Přidávej kmín do směsí koření, jako je garam masala, kari nebo čerstvě mleté koření pro omáčky a marinády.

  2. Při smažení: Orestuj kmín spolu s cibulí nebo česnekem jako základ pro mnoho pokrmů, jako jsou omáčky, polévky nebo smažená jídla.

  3. Do pečiva: Přidej kmín do chleba, houskového těsta nebo do slaných muffinů pro zajímavou a aromatickou chuť.

  4. Koření masa: Použij kmín jako součást marinády nebo jako koření pro maso, jako je hovězí, skopové, jehněčí nebo kuřecí.

  5. Do zeleninových pokrmů: Kmín skvěle ladí s různými druhy zeleniny. Přidej ho do pečených brambor, květáku, mrkve nebo do zelí pro vylepšení chuti.

  6. V rýži nebo luštěninách: Přidej kmín do rýže při vaření nebo do luštěnin, jako jsou čočka nebo fazole, pro zvýraznění chuti.

  7. Do omáček a polévek: Přidej kmín do omáček, polévek a gulášů, aby se zvýraznila chuť a aroma.

 

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: KOŘENÍ
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.035 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: