Petrželová nať

Po celé ČR
59 Kč / ks 29,50 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Jednodruhové koření k ochucení či dekoraci pokrmů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: petrželová nať sušená

Obsah balení: 20 g 

Skladování: skladujte v suchu.

Země původu: Slovensko

Trvanlivost: 1 rok

Kuchyňské použití: Petržel nať se používá do polévek, omáček, směsí mas, bramborových, těstovinových, zeleninových a rýžových jídel a v tradiční české kuchyni. Na dekoraci pokrmů.

 Existují různé způsoby, jak využít petrželovou nať:

  1. Do salátů:

    • Nasekaná petrželová nať může být skvělým přídavkem do čerstvých salátů. Poskytuje jim nejen svěžest, ale i jemně pikantní chuť.
  2. Jako dekorační prvek:

    • Petrželová nať může být použita jako dekorační prvek na vrcholu polévek, omáček, pečených pokrmů nebo těstovinových jídel.
  3. K dochucení polévek a omáček:

    • Přidejte jemně nasekanou petrželovou nať do polévek a omáček na konci vaření pro dodání čerstvé chuti.
  4. S máslem a citronem:

    • Smíchejte nasekanou petrželovou nať s máslem a trochou citronové šťávy. Tuto směs můžete použít jako omáčku k rybě nebo pečenému kuřecímu masu.
  5. V omáčkách na těstoviny:

    • Přidejte petrželovou nať do omáček na těstoviny, ať už jsou to rajčatové omáčky nebo smetanové omáčky, pro zvýraznění chuti.
  6. Do bramborových jídel:

    • Petrželová nať je skvělým doplňkem k bramborovým jídlům. Přidejte ji do bramborové kaše, bramborových salátů nebo gratinovaných brambor.
  7. Na dochucení rýže:

    • Nasekanou petrželovou nať můžete přidat k vařené rýži, abyste ji oživili a dodali jí svěžest.
  8. V rybích pokrmech:

    • Petrželová nať je oblíbeným doplňkem k rybám. Přidejte ji do marinád, směsí pro koření ryb nebo jako ozdobu na pečené nebo grilované ryby.
  9. Ve směsích na máslové krémy:

    • Petrželovou nať můžete smíchat s máslem, česnekem a citronovou šťávou a použít tuto směs na dochucení pečeného masa nebo jako pomazánku na chléb.
  10. V omáčkách na pečené kuřecí maso:

    • Přidejte petrželovou nať do omáček, kterými zalijete pečené kuřecí maso, pro zvýraznění chuti.

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bylinky
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: