Špagety, Těstoviny s medvědím česnekem

Po celé ČR
59 Kč / ks 9,83 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
26.6.2024
Možnosti doručení

 Vyvážená chuť směsi koření vhodná na dochucení špaget, těstovin, zapékaných pokrmů, salátů, rajských polévek, luštěnin, rýže, drůbeže a ryb.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Složení: mořská sůl max.20%, saturejka, bazalka, kurkuma, cukr, bílkovinný hydrolyzát, cibule, sezamové semínko, česnek, paprika, medvědí česnek max. 1%

Obsah balení: 60g

Skladování: skladujte v suchu a chladu

Trvanlivost: 1 rok

Kuchyňské použití: Vyvážená chuť směsi koření vhodná na dochucení špaget, těstovin, zapékaných pokrmů, salátů, rajských polévek, luštěnin, rýže, drůbeže a ryb.

Existují různé způsoby, jak těstoviny s medvědím česnekem použít:

  1. Grilování masa nebo ryb: Tato směs by mohla být skvělá jako rub pro maso nebo ryby před grilováním. Můžete ji vtřít do masa nebo ji použít jako marinádu.

  2. Kuřecí nebo zeleninové pokrmy: Přidejte koření při přípravě kuřecích pokrmů nebo smíchejte s olivovým olejem a použijte jako polevu pro pečené nebo grilované zeleniny.

  3. Ryby a mořské plody: Použijte směs koření k dochucení ryb a mořských plodů. Můžete ji použít jako suchý rub nebo smíchat s olejem a natřít na rybu před pečením.

  4. Omáčky a dipy: Přidávejte koření do omáček, dipů nebo dressinků pro extra chuť.

  5. Polévky a omáčky: Přidejte malé množství do polévek, omáček nebo ragú pro zvýraznění chuti.

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.06 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: