Cibule plátky 35 g

Po celé ČR
59 Kč / ks 16,86 Kč / 10 g
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Cibule se používá všude tam, kde lze použít cibuli čerstvou, zvláště do omáček, polévek, nádivek, pod pečená a dušená masa.Sušená cibule plátky se může na chvíli namočit do vody, slít a pak se s ní pracuje jako s čerstvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cibule sušená plátky

Obsah balení: 35 g

Skladování: skladujte v suchu a chladu

Trvanlivost: 1 rok

Země původu: Indie 

Kuchyňské použití: Cibule se používá všude tam, kde lze použít cibuli čerstvou, zvláště do omáček, polévek, nádivek, pod pečená a dušená masa.Sušená cibule plátky se může na chvíli namočit do vody, slít a pak se s ní pracuje jako s čerstvou. Pokud se dá přímo na pánev, rychle se připaluje.

Existují různé způsoby, jak cibule cibule použít:

  1. Do polévek a omáček:

    • Přidejte plátky cibule do polévek a omáček pro zvýraznění chuti. Cibulové plátky mohou být skvělým doplňkem k rajčatovým omáčkám, hovězí polévce nebo kuřecím vývarům.
  2. Při dušení masa:

    • Přidejte plátky cibule při dušení masa, ať už je to hovězí, vepřové nebo kuřecí. Cibulová chuť se bude výborně kombinovat s masem.
  3. V pokrmech z masa na pánvi:

    • Přidejte plátky cibule do pánve při přípravě pokrmů z masa, například do směsi na steak nebo do smaženého kuřecího masa.
  4. Na grilování:

    • Přidejte plátky cibule na gril při přípravě masa nebo zeleniny. Cibulová chuť se při grilování ještě umocní.
  5. Ve studených salátech:

    • Přidávejte nakrájené plátky cibule do studených salátů. Tato cibulová příchuť může být skvělým kontrastem k dalším ingrediencím.
  6. Do těstovinových pokrmů:

    • Přidejte plátky cibule do těstovinových omáček nebo těstovinových salátů pro přidanou chuť a texturu.
  7. Ve smažených rýžích:

    • Přidejte plátky cibule do smažených rýží pro zvýraznění chuti a aromatu.
  8. Při přípravě omáček na pizza:

    • Přidejte plátky cibule do domácích omáček na pizzu pro bohatší a hlubší chuť.
  9. Ve směsích na marinády:

    • Přidejte plátky cibule do směsí na marinády pro maso, ať už je to grilované, pečené nebo dusené.
  10. Při konzervování:

    • Přidejte plátky cibule do nálevu při konzervování zeleniny nebo okurek pro dodání pikantní chuti.

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové koření
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.035 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: