Čočková pomazánka se švestkami 140 g

Farmářský Po celé ČR
59 Kč / ks 42,14 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Skvělá alternativa masové paštiky pro vegetariány a vegany. Netradiční chuť studené čočky s omamným švestkovým závojem. Doporučujeme podávat s čerstvou pažitkou nebo petrželkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vařená čočka (57 %), cibule, sušené švestky (8 %), olivový olej, citrónová šťáva, sůl.

Obsah: 140 g

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
1015 kJ/242 kCal
Tuky 8,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
Sacharidy 33 g
- z toho cukry 5 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
2,4 g
Vláknina
g

Výborná veganská pomazánka z čočky doplněná o sladkou sušenou švestkou. 

Čočka je v současné době považována za třetí luštěninu, která v sobě obsahuje nejvíce bílkovin. Má vydatnou, hustou texturu, takže dobře zasytí. Díky těmto vlastnostem pro vás byla vyvinuta čočková pomazánka. Moučnatá textura v kombinaci se sladkou chutí švestek vytvoří zajímavou netradiční chuť, která se vám doslova rozplyne na jazyku.

Proč zvolit pomazánky Seneb?

Pod každým víčkem najdete vždy alespoň 50 % základní suroviny, kterou je čerstvá zelenina nebo luštěnina. Nenaleznete v nich žádnou sóju, lepek, laktózu nebo palmový olej.

Použití

Doporučujeme podávat s tmavým pečivem a čerstvou pažitkou nebo petrželkou. Chuť lépe vynikne, když ji vyndáte z lednice o 10 minut dříve a necháte ji při pokojové teplotě.

Skladování

Skladujte v suchu mimo přímé sluneční záření při teplotě do 25 ˚C. Po otevření uchovejte při 4–8 °C a spotřebujte do 3 dnů. 

Výrobce

Seneb s.r.o.
Příkopy 1889,
393 01 Pelhřimov,
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomazánky
Záruka: Trvanlivost 1 rok
Hmotnost: 0.27 kg
Příchuť: Se švestkami

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Seneb je rodinná společnost z Vysočiny, která ručně a s láskou k poctivému jídlu vyrábí pomazánky podle tradičních receptur. Klade důraz na neotřelé kombinace a zachování čisté chuti původních, čistě rostlinných surovin.