Dýňová pomazánka s jablky 140 g

Farmářský Po celé ČR
59 Kč / ks 42,14 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Dýně hokkaidó s petrželkou, to je pravá chuť léta a láska na první kousnutí! Díky jemnému jablku se doslova rozplývá na jazyku. Podobně jako mrkvová pomazánka je výborná na tmavé i světlé pečivo a hodí se přímo k čerstvé zelenině.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: dýně hokkaido (50 %), jablko (25 %), cibule, petržel, česnek, citronová šťáva, olivový olej, sůl.

Obsah: 140 g

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
436 kJ/104 kCal
Tuky 6,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 12 g
- z toho cukry 6,4 g
Bílkoviny
1,2 g
Sůl
0,65 g
Vláknina
3,8 g

 

Výborná veganská pomazánka z dýně doplněná o šťavnatá jablka.

Dýně se řadí mezi zdravou, podzimní zeleninu, která vyniká svou nízkokalorickou,přesto výživnou hodnotou. Díky jejím vlastnostem pro vás byla vyvinuta dýňová pomazánka obohacená o sladké jablko a petrželku. Tak neváhejte a ochutnejte tuto veganskou pochoutku!

Proč zvolit pomazánky Seneb?

Pod každým víčkem najdete vždy alespoň 50 % základní suroviny, kterou je čerstvá zelenina nebo luštěnina. Nenaleznete v nich žádnou sóju, lepek, laktózu nebo palmový olej.

Použití

Doporučujeme podávat s tmavým pečivem a čerstvou pažitkou nebo petrželkou. Chuť lépe vynikne, když ji vyndáte z lednice o 10 minut dříve a necháte ji při pokojové teplotě.

 

Skladování

Skladujte v suchu mimo přímé sluneční záření při teplotě do 25 ˚C. Po otevření uchovejte při 4–8 °C a spotřebujte do 3 dnů. 

Výrobce

Seneb s.r.o.
Příkopy 1889,
393 01 Pelhřimov,
Česká republika
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomazánky
Záruka: Trvanlivost 1 rok
Hmotnost: 0.27 kg
Příchuť: S jablky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Seneb je rodinná společnost z Vysočiny, která ručně a s láskou k poctivému jídlu vyrábí pomazánky podle tradičních receptur. Klade důraz na neotřelé kombinace a zachování čisté chuti původních, čistě rostlinných surovin.