Jestřebické koleno cca 1,5 kg
Související produkty
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí prsa uzená - krájená cca 250 g
Běžně na prodejně
75 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Farmářské kuřecí supreme 500 g
Objednávky do neděle a úterý
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí biskup cca 500 g
Objednávky do neděle
59 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Vepřový bok bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
139 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Výhodný nákup
Po celé ČR
2 028 Kč
–7 %
Ovocný sirup - Mango 0,5 l 12 kusů
Běžně na prodejně
1 886 Kč
Detailní popis produktu
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1347 kJ/322 kCal |
Tuky | 60 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 0,01 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny |
12 g |
Sůl |
2 g |
Uzený masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení: Vepřové maso 90%, pitná voda, konzervant E250
Skladujte při teplotě 0°C - 5°C
Hmotnost: cca 1,5 kg
Trvanlivost:
Výrobce:
WIFCOM a.s.
Jestřebice 11
Heřmaničky 257 89
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Vepřové ořezy na guláš cca 1 kg
Běžně na prodejně
129 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická vyzrálá vysočina cca 400 g
Objednávky do neděle
169 Kč
BIO
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Prémiová kvalita
2 214 Kč
–13 %
Olej olivový extra panenský 1 l výhodné balení 6 ks 6 lahví = 6 Litrů
Na objednávku do 1 týdne
1 914 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Vepřová panenka cca 400 g
Běžně na prodejně
109 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Jestřebická zauzená paštika cca 1,3 kg
Objednávky do neděle
329 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Farma Loužná Kuřecí stehna cca 600 g
Objednávky do úterý
149 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.