Skvělý k nakládání zeleniny, do polévek, salátu i k masu.
Detailní informace
Jemně mletá směs k zelenině, masu, sýrům, mořským korýšům, rybám a do omáček.
Směs pepřů různých barev.
Skvěle ochutí každou omáčku, steak, dušené maso, polévku i dip.
Skvělý pro přípravu ryb, obzvláště v kombinaci s česnekem. K ozvláštnění rajčatové omáčky a drůbežího i hovězího masa.
Hodí se k ochucení steaků, pečených brambor, zeleniny, polévek, omáček a v tardiční české kuchyni.
Nepostradatelná ingredience bešamelové omáčky vhodné také do moučníků, pudingů, omáček, polévek, těstovin či nádivek. Výborné i na drůbeží maso a...
Složení: koriandr celý
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Nastavení