Plec vepřová bez kosti cca 1 kg

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
149 Kč / balení 149 Kč / 1 kg
Běžně na prodejně
Možnosti doručení
  • Čerstvé vepřové maso připravujeme na středu
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně do pondělí 
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí
  • Při odběru nad 5 kg doporučujeme rezervaci 

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéFarmářskéZáruka kvality

Detailní informace

Detailní popis produktu


Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková blána.

Hodí se na výrobu gulášesegedínu, na pečení a dušení (např. na kmíně, na houbách, na zelenině). Oproti krkovici nebo kýtě vyžaduje delší tepelnou úpravu. V mleté podobě z plece můžeme připravit karbanátky nebosekanou. Výborná je také uzená a využívá se i k přípravě dušené šunky.

Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +3°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy. 

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách. 


Složení: Vepřové maso - Plec vepřová

Distributor:

From Czech s.r.o.

Vodňanská 1018/10

370 11 České Budějovice

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost cca 12 dní
Hmotnost: 1 kg
Rozdělení vepřového masa: Kýta a plec
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: