Plec vepřová bez kosti cca 1 kg

Doprava České Budějovice + okolí do 10 km nebo osobní vyzvednutí
129 Kč / kg 129 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
4.10.2022

Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková blána.

Hodí se na výrobu guláše, segedínu, na pečení a dušení (např. na kmíně, na houbách, na zelenině). Oproti krkovici nebo kýtě vyžaduje delší tepelnou úpravu. V mleté podobě z plece můžeme připravit karbanátky nebo sekanou. Výborná je také uzená a využívá se i k přípravě dušené šunky.

Vepřové máme vždy čerstvé každou středu a pátek. Pokud chcete mít jistotu masa, udělejte si objednávku. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřová plec bez kosti.

Skladování: 0 až +4°C 

Hmotnost: min. 900 g

Trvanlivost: 7 dní

Země původu: ČR

Vlastní chov: Ano

Vlastní porážka: Ano

Výrobce:
SOHORS spol. s r.o.
Žár 70
374 01 Trhové Sviny

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vepřové maso
Záruka: 7 dní
Rozdělení vepřového masa: Kýta a plec
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Výrobce: SOHORS spol. s.r.o.
Země původu: Česká republika