Vanilkové kešu s kokosem 140 g 140 g

Po celé ČR
149 Kč / ks 106,43 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Spojili jsme síly s blogerkou Tereza´s diary a oříškovo-vanilkový sen byl na světě. Must have pro všechny milovníky ořechových másel!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 73% kešu ořechy, 26% kokos strouhaný, 0,7% Bourbon vanilka, himalájská růžová sůl. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a arašídů.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
2490 kJ/595 kCal
Tuky 52 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 24 g
- z toho cukry 5,4 g
Bílkoviny
18 g
Sůl
0,2 g
Vláknina
8,6 g

 

S Terkou jsme toužili po másle, které nám chutí bude připomínat oblíbené Rafaello, ale nebude v něm ani špetka přidaného cukru.

Dlouho jsme zkoušeli kombinace chutí, testovali, hodnotili až to bylo “to pravé ořechové”. Přírodní kešu oříšky, kokos a voňavá vanilka z Madagaskaru jsou základem tohoto dokonale labužnického másla. Na závěr jsme přimíchali na sucho opražené kousky kešu oříšků a trochu růžové soli. 

Užijte si křupavou supersladkost bez zbytečných sladidel.

Použití:

Přidejte do cereálních kaší, do smoothie, na palačinky, na čerstvé ovoce, do těsta na pečení nebo mlsejte jen tak na lžičce.

Věděli jste, že:

Naše másla chutnají nejlépe, když je skladujte při pokojové teplotě. V chladu budou tuhnout. Ale nebojte se. Máslo můžete kdykoli rozehřát a vychutnat si lahodnou krémovou chuť.

Skladování: V suchu do 25°C

Obsah: 140 g

Výrobce: NATU s.r.o
                Valentinská 92/3
                110 00 Praha

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechové krémy
Záruka: Trvanlivost 6 měsíců
Hmotnost: 0.5 kg
Příchuť: Kokos

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: