Jestřebičtí Utopenci 0,7 L
Související produkty
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí játra cca 500 g
Objednávky do neděle
99 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí skelet cca 500 g
Objednávky do neděle
59 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Vepřové koleno přední cca 1 kg
Objednávky do neděle
109 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Kýta vepřová bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
159 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Krůtí krky cca 500 g
Objednávky do neděle a úterý
79 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Farmářský
Výhodný nákup
Po celé ČR
2 028 Kč
–7 %
Ovocný sirup - Malina 0,5 l 12 kusů
Běžně na prodejně
1 886 Kč
Detailní popis produktu
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1360 kJ/325 kCal |
Tuky | 30 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 2 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny |
15 g |
Sůl |
1,2 g |
Složení: Špekáček(Vepřové maso 33%, hovězí maso 25%, vepř. sádlo 23%, voda, koření, brambor. škrob, konzervant E250, E451, E621,E300, E1412, E412, dextróza), lák (voda, ocet, sůl), koření, cibule, paprika. Pevný podíl min. 60%.
Skladování: Skladujte při teplotě do 0-5°C
Hmotnost: 700 g
Trvanlivost: Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Země původu: ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | 14 dní |
Hmotnost: | 0.7 kg |
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Kuřecí játra Farma Loužná cca 300 g
Objednávky do úterý
69 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Kuře celé Farma Loužná cca 2,2 kg
Objednávky do úterý
549 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Kuřecí čtvrtka 500g
Objednávky do neděle a úterý
89 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebické pršuto z panenky cca 200 g
Objednávky do neděle
269 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.