Krůtí krky bez kůže cca 500 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Jedná se o nejjemnější maso z celého krocana a hodí se především na minutkové úpravy, řízky nebo medailonky.
Prsa se nejčastěji upravují pečením, grilováním, dušením, smažením (případně i uzením). Čím pomaleji a při nižší teplotě se připravují, tím je maso měkčí, křehčí a chutnější. U vysokých teplot hrozí vysušení. Před zpracováním se většinou naklepávají a můžete je přes noc marinovat.
Krůtí prsa jsou vhodná opravdu pro každého. Začátečníkům v kuchyni doporučujeme vyzkoušet krůtí řízky, ti zkušení se můžou vyzkoušet rafinované medailonky nebo náročnější roládu.
Skladování: 0 až +4°C
Třída: A
Hmotnost: cca 500g
Trvanlivost: 6 dní
Země původu: ČR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Krůtí maso
Doplňkové parametry
| Kategorie: | ČERSTVÉ |
|---|---|
| Záruka: | Trvanlivost 6 dní |
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| Rozdělení drůbežího masa: | Krůtí prsa |
| Země původu: | Česká republika |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
