Malina sirup 3 kg

Tip HORECA - B2B Osobní vyzvednutí Výhodný nákup
629 Kč / ks 209,67 Kč / 1 kg
Na objednávku
Možnosti doručení

Užijte si chuť horkého léta každý den v roce. Dopřejte si ručně vyráběný sirup z opravdových malin, kvalitního třtinového cukru a bio citrónové šťávy. Ze 3 kg sirupu připravíte až 25 l nápoje!

Taky milujete maliny? Oslaďte si život, vodu nebo jogurt lahodnými malinami schovanými v lahvičce poctivého sirupu. Ovocný sirup z pečlivě vybraných ingrediencí je dokonale hustý, nefiltrovaný, pasterovaný a voní po létu.

  • 100% přírodní chuť, které nejde odolat
  • kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
  • jemně sladký jako pusa od malin

Jak si sirup vychutnat?

Začněte klasikou – se studenou vodou nebo sodou v poměru 1:10. Ale to je jen začátek! Sirupem můžete ochutit čaj, míchané nápoje, ovesnou kaši nebo jogurt ke snídani, tvarohové knedlíky či palačinky k obědu, a co teprve taková zmrzlina nebo bábovka s kapkami sirupu. Mňam! Jedna malina, ani lahvička malinového sirupu nestačí!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Třtinový cukr, voda, maliny (20 %), bio citrónová šťáva

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
890 kJ/213 kCal
Tuky <0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 55 g
- z toho cukry 52 g
Bílkoviny
<0,3 g
Sůl
<0,1 g

 

Jak si sirup vychutnat?

Dokonalý je se studenou vodou v poměru 1:7 nebo v horkém čaji. Vyzkoušet můžete zázvorovou limonádu se sodou a citrónem. Když popustíte uzdu fantazii a pustíte se do odvážnějších kombinací, vykouzlíte originální drinky nebo dezerty.

SkladováníPo otevření vydrží dva měsíce bez nutnosti chlazení. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu.

Minimální trvanlivost: Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Výrobce: 
KOLDOKOL Libor Baránek,
Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: