Vepřové farmářské
Čerstvé vepřové maso z vlastního chovu nám chodí každou středu a pátek na obchod Naše farma. Doporučujeme ochutnat mleté vepřové a nebo mletý MIX vepřové/hovězí. Na prodejnu odebíráme omezené množství, proto neváhejte pro jistotu provést rezervaci den dopředu.
Značky
Certifikace
Rozdělení vepřového masa
Vlastní chov
Vlastní porážka
Země původu

Krkovice se právem řadí mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Díky tukem prorostlé svalovině je maso po zpracování šťavnaté a chutné. Vepřová...

Vepřová kýta je maso nacházející se na zadních končetinách vepře. Neobsahuje téměř žádný tuk ani šlachy. Hodí se na smažení, pečení, na...

Poctivě namleté vepřové a bio hovězí maso - MIX. Skvělá šťavnatá chuť je zajištěna tučnějším vepřovým masem oproti hovězímu. Hovězí maso se mele...

Vepřová pečeně je maso nacházející se mezi krkovicí a kýtou podél páteře. Jde o libový kus masa. Hodí se na přípravu minutek, dušení ale i...

Vepřovou plec (ramínko) dělíme na velkou, kulatou, plochou a plátek. Maso je hrubě vláknité a šlachovité a jeho povrch kryje tuková...

Vyzkoušejte naloženou vepřovou krkovičku v bylinkové marinádě. Jemná příjemná chuť bylinek spolu se šťavnatou krkovicí zaručí gastronomický...

Naložené vepřové farmářské maso. Čerstvá krkovice nakládaná ve speciální lahodné marinádě. Šťavnatost a plná chuť zaručena. Naložené vepřové...

Vepřová panenka bývá často označována jako nejkvalitnější kus vepřového masa. Vepřovou panenku najdete v zadní části vepře, na bedrech, a...

Vepřové koleno tvoří maso a kost kolem zadního a předního kolena vepře. Přední je menší a libovější. Vepřová kolena jsou vhodná k...

Vepřové koleno tvoří maso a kost kolem zadního a předního kolena vepře. Zadní koleno je tučnější a větší. Maso je bohatě prorostlé...

Vepřové ořezy můžete použít na přípravu guláše, namlít na výrobu sekané či klobás nebo použít na zavaření jako maso ve vlastní šťávě. ...

Vepřové sádlo je živočišný tuk, který se běžně používá na vaření, smažení či pečení. Vakuované balení sádla určené pro domácí vyškvaření....

Vepřový bok nebo také bůček je výsekový kus masa prorostlý tukem. Táhne se od krku až k pupku. Pro svůj vysoký podíl tučného masa se řadí mezi...