Vepřové maso Naše Farma
Každou středu u nás najdete čerstvé vepřové a hovězí maso.
Vepřové maso pochází z uzavřeného českého farmového chovu zvířat z Jižních Čech, z podhůří Novohradských hor, z vesničky Svébohy.
Jedná se o křížence plemene Bílé otcovské a Peitrain, linie 48. Maso po porážce zraje v půlkách 3 dny, zavěšené v chladícím boxu. Při tomto procesu dochází k povolení svaloviny a maso je tím pádem měkké a křehké. Maso prodáváme vakuově balené, kde dochází k dalšímu zrání masa. Tento způsob je u vepřového masa velice ojedinělý. Jestli chcete ochutnat kvalitní vyzrálé farmářské vepřové maso, tak neváhejte u nás objednat a vyzkoušet.
Nejprodávanější
12 položek celkem