Vepřové maso Naše Farma

 

Každou středu u nás najdete čerstvé vepřové a hovězí maso.

Vepřové maso pochází z uzavřeného českého farmového chovu zvířat z Jižních Čech, z podhůří Novohradských hor, z vesničky Svébohy.

Jedná se o křížence plemene Bílé otcovské a Peitrain, linie 48. Maso po porážce zraje v půlkách 3 dny, zavěšené v chladícím boxu. Při tomto procesu dochází k povolení svaloviny a maso je tím pádem měkké a křehké. Maso prodáváme vakuově balené, kde dochází k dalšímu zrání masa. Tento způsob je u vepřového masa velice ojedinělý. Jestli chcete ochutnat kvalitní vyzrálé farmářské vepřové maso, tak neváhejte u nás objednat a vyzkoušet.

 

Nejprodávanější

Vepřové maso mleté
 
149 Kč
Vepřová panenka (2)
Vepřová panenka cca 400 g
Běžně na prodejně
6414
 
109 Kč
Krkovice
Krkovice bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
6411
 
189 Kč
Vepřový bok
Vepřový bok bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
6217
 
139 Kč
Pečeně vepřová
Pečeně bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
6213
 
189 Kč
Vepřová plec
Plec vepřová bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
6216
 
149 Kč
Vepřová káta
Kýta vepřová bez kosti cca 1 kg
Běžně na prodejně
6215
 
159 Kč
Vepřové mleté maso (3)
Mleté vepřové maso cca 900 g
Běžně na prodejně
8905
 
129 Kč
Vepřové ořezy
Vepřové ořezy na guláš cca 1 kg
Běžně na prodejně
6412
 
129 Kč
12 položek celkem