Mixit Mix preclíků v čokoládě 250 g

Po celé ČR
199 Kč / ks 79,60 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Mix slaných preclíků ve třech druzích čokolády. Už tak výborné křupavé preclíky jsou obohaceny o polevu čokolády a tvoří lahodné neodolatelné mlsání. Jestli váháte nebo se nemůžete doma shodnout, kterou příchuť zvolit, výběr vyřeší Mix preclíků za Vás. Balení obsahuje preclíky v bílé čokoládě se slaným karamelem, v hořké čokoládě a mléčné čokoládě. Tak šup do degustace!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), bílá čokoláda s karamelem 21,7 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, karamelový prášek s mléčným tukem 10,5 % (sušené mléko, sušená syrovátka, cukr, mléčný tuk, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5 %, emulgátor: lecitiny; kakaová hmota, jedlá sůl 0,5 %), hořká čokoláda 21,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), mléčná čokoláda 21,7 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), leštící látka: arabská guma; cukr, med, jedlá sůl 0,3 %. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 % a v mléčné čokoládě nejméně 30 %.

Bez umělých sladidel, umělých aromat a palmového oleje. 

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem. 

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2073.0 kJ/495 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g, Sacharidy 59 g, z toho cukry 35 g, Vláknina 3.7 g, Bílkoviny 7.9 g, Sůl 1.43 g

Výrobce: 

Mixit s.r.o,
U Dubu 53,
Praha 4,
147 00,
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Snídaně a Mlsání
Záruka: Trvanlivost 6 měsíců
Hmotnost: 0.34 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: