Mleté vepřové maso cca 900 g

Rozvoz ČB do 5 km Osobní vyzvednutí Chlazené Záruka čerstvosti cca
129 Kč / balení 143,33 Kč / 1 kg
Běžně na prodejně
Možnosti doručení
  • Čerstvé vepřové maso připravujeme na středu
  • Rezervaci masa připravujeme na míru  a co nejčerstvější
  • Objednávat ideálně do pondělí 
  • Napsat do poznámky datum osobního vyzvednutí
  • Při odběru nad 5 kg doporučujeme rezervaci 

PiktogramyZáruka čerstvostiChlazenéVhodné ke grilování FarmářskéZáruka kvality

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso pochází z uzavřeného farmového chovu z podhůří Novohradských hor, které potěší všechny milovníky kvalitního masa. 

Jedná se o křížence plemene Bílé otcovské a Peitrain, linie 48. Maso po porážce zraje v půlkách 3 dny, zavěšené v chladícím boxu. Při tomto procesu dochází k povolení svaloviny a maso je tím pádem měkké a křehké. Maso prodáváme vakuově balené, kde dochází k dalšímu zrání masa. Tento způsob je u vepřového masa velice ojedinělý. Jestli chcete ochutnat kvalitní vyzrálé farmářské vepřové maso, tak neváhejte u nás objednat a vyzkoušet.

Složení: 100% mleté vepřové maso,

Obsah tuku v procentech nižší než 40%

Poměr obsahu bílkovin v mase nižší než 20%

Poměr obsahu kolagenu v mase nižší než 5%

Skladování: od 0 do +3°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Hmotnost: cca 900 g

Trvanlivost: 7 dní

Země původu: ČR

Vlastní chov: Ano

Vlastní porážka: Ano

Výrobce:
SOHORS spol. s r.o.
Žár 70
374 01 Trhové Sviny

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČERSTVÉ
Záruka: Trvanlivost cca 12 dní
Hmotnost: 0.9 kg
Certifikace: BIO
Rozdělení vepřového masa: Mleté
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Výrobce: SOHORS spol. s.r.o.
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: