Vepřová panenka cca 400 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Vepřová panenka bývá často označována jako nejkvalitnější kus vepřového masa. Vepřovou panenku najdete v zadní části vepře, na bedrech, a plynule navazuje na vepřovou pečeni
Panenka má tvar úzkého dlouhého válečku tmavě růžové barvy. Na povrchu ji pokrývá tenká blána s malým množstvím tuku. Maso je křehké, jemně vláknité a velmi libové – obsah tuku činí zhruba 2 %. Vepřová panenka bývá často označována jako "vepřová svíčková". Nejčastěji se používá na minutky. Při vaření se doporučuje vepřovou panenku připravovat v celku a naporcovat až po dodělání. Není nutné panenku úplně propéct, tím si zachová svoji jemnost a šťavnatost.
Skladování: Maso skladujte při teplotě 0 až +4°C. Po otevření ihned spotřebujte.
Maso si vytáhněte z lednice a nechejte ho na pokojovou teplotu (přibližně hodinu vytáhlé). Poté s masem začněte nějaké přípravy.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Složení: Vepřové maso
Distributor:
From Czech s.r.o.
Vodňanská 1018/10
370 11 České Budějovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | ČERSTVÉ |
---|---|
Záruka: | Trvanlivost cca 12 dní |
Hmotnost: | 0.4 kg |
Rozdělení vepřového masa: | Panenka |
Vlastní chov: | Ano |
Vlastní porážka: | Ano |
Země původu: | Česká republika |
Šťavnatá vepřová panenka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.