Jestřebická pečená sekaná hrubá cca 2 kg cca 2 kg
Související produkty
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Jestřebické farmářské sádlo cca 400 g
Běžně na prodejně
79 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Po celé ČR
Jestřebický lančmít 400 g
Běžně na prodejně
179 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická panenka dekor cca 250 g
Běžně na prodejně
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Po celé ČR
Jestřebické sedlácké maso 390 g
Běžně na prodejně
179 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebický cibulák cca 200 g
Objednávky do neděle
89 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická pečená sekaná jemná 500g cca 500 g
Objednávky do neděle
149 Kč
Detailní popis produktu
Masný výrobek tepelně opracovaný. Chlazené, vakuově balené.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1114 kJ/266,2 kCal |
Tuky | 18 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
Sacharidy | 11 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny |
32 g |
Sůl |
1,2 g |
Složení: Vepřové maso 40%, vepřové sádlo 27%, hovězí maso 10%, cibule, voda, pšeničná mouka, konzervant E250, směs koření.
Skladování: Uchovávejte při teplotě 0°C až 5°C
Hmotnost: 2 kg
POZOR: váha se může mírně lišit ±10%
Trvanlivost: cca 14 dní
Země původu: ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Druh masa: | Vepřové |
Země původu: | Česká republika |
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebický iberijský špek cca 400 g
Objednávky do neděle
139 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
Záruka čerstvosti
cca
Jestřebická pečená sekaná hrubá cca 500g cca 500 g
Objednávky do neděle
149 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebický játrový sýr cca 400 g
Objednávky do neděle
119 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická uzená kýta bez kosti cca 500 g
Objednávky do neděle
229 Kč
Rozvoz ČB do 5 km
Osobní vyzvednutí
Chlazené
cca
Jestřebická farmářská paštika cca 200 g
Objednávky do neděle
69 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.