Červené pesto

Po celé ČR Záruka čerstvosti
573 Kč 1 145 Kč od 229 Kč - –7 % –8 % až –8 %
Červené pesto
573 Kč 1 145 Kč od 229 Kč - –7 % –8 % až –8 % 229 Kč / ks 529 Kč / ks 1 052 Kč / ks od 229 Kč / ks
Skladem (5 ks) Skladem (5 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
30.4.2024 30.4.2024 30.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Červené pesto je plný lahodných červených rajčat a čerstvých italských bylinek. Díky své jasně červené barvě a skvělé chuti Basiron Pesto Rosso nadchne všechny vaše smysly. Skvěle se hodí na sýrovou mísu k Basiron Pesto Verde!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý sýr je krájený čerstvý dle objednávky. 

Basiron je nejpřekvapivější nizozemská značka sýra. Inovativní kombinace smetanového sýra s jedinečnými přísadami a barvami činí Basiron oblíbeným mezi spotřebiteli z celého světa. Barevné sýry Basiron se vyrábí v tradiční sýrárně v Overijsselu a přirozeně zrají na dřevěných deskách. Sýr tak zůstává lahodně měkký a krémový a zároveň umožňuje optimální rozkvět chuti. Gouda Pesto Rosso je sýr plný lahodných, červených rajčat, čerstvých italských bylinek – oregana a česneku, piniových oříšků a olivového oleje. To spolu se sýrem vytváří symbiózu chutí a činí z něj krále mezi ochucenými sýry.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
kJ/ kCal
Tuky g
- z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
- z toho cukry g
Bílkoviny
g
Sůl
g
Tuk v sušině
min. 50%

 

Složení: pasterované kravské mléko, kuchyňská sůl, sýrařské kultury, (3,6%) rajčata, oregano, (1,4%) česnek, barvivo: annato, E120, konzervant: chlorid vápenatý, E251, vegetariánské syřidlo, rajčatové aroma

Délka zrání: 3 měsíce

Alergeny: Kravské mléko a mléčné produkty

Náš tip: Skvěle se hodí na sýrové talíře, kde se bude vyjímat svou zářivě červenou barvou. Je ale výborný i na těstoviny a různé úpravy rýže.

Skladování: 7-9°C

Trvanlivost: 1 měsíc. Datum minimální trvanlivosti produktu je uveden na výrobku. 

Země původu: Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: